GLUTEN-FREE - Blend - univerzálna bezlepková múka 1000g ct6
GLUTEN-FREE - Blend - univerzálna bezlepková múka 1000g ct6
Více informací
Informácie
Informácie
GLUTEN-FREE - Blend - univerzálna bezlepková múka 1000g Zloženie: Bezlepkový pšeničný škrob, kukuričný škrob, kukuričná múka, glukóza, zahusťovadlo: guarová guma, E464, zemiaková vláknina, regulátor kyslosti: E575, kypriaca látka: uhličitany sodné. Výživová hodnota na 100 g výrobku:
Ďalšie informácie: Hmotnosť: 1 kus výrobku s hmotnosťou 1000 g. Trvanlivosť 12 mesiacov. Uchovávajte na chladnom a suchom mieste. Spôsob prípravy. Zloženie: 500 g univerzálnej bezlepkovej zmesi 0,5 čajovej lyžičky soli (5 g) 0,5 čajovej lyžičky cukru (7 g) 7 g droždia v prášku alebo 25 g čerstvého droždia 450 ml vody (približne 30 stupňov teplej) 3 polievkové lyžice oleja (20 g) + olej na vymastenie Príprava: Obsah vrecka vyprázdnite do nádoby, pridajte soľ a premiešajte. Potom prisypte cukor, droždie, zalejte vodou a olejom. Všetky prísady dôkladne premiešajte na homogénnu hmotu (pomocou hnetača). Cesto vložíme do vymastenej formy ( 30x12 cm ), prikryjeme utierkou a necháme kysnúť pri izbovej teplote (približne 20 °C) približne 45 minút. Keď cesto zdvojnásobí svoj objem, potrite vrch chleba olejom a vložte formu do predhriatej rúry. Pečieme pri teplote 180 °C približne 40 - 45 minút. Počas pečenia neotvárajte rúru. Keď je chlieb hotový, vyberte ho z formy a nechajte vychladnúť. Odporúča sa piecť v rúre bez cirkulácie vzduchu. |
Recepty
Recepty
Diéty a alergény
Diéty a alergény
Bezlepkové | |
Bez mlieka | |
Bez laktózy | |
Bez kvasiniek | |
Bez vajec | |
Bez orechov | |
Bez sóje | |
Bez cukru | |
Vegánske | |
Žiadne palmy. tuk | |
Bez čokolády |
Uvedené informace se v závislosti na změnách ve výrobě mohou měnit a to včetně vyobrazení produktu.
Po obdržení výrobku doporučujeme zkontrolovat aktuální složení a hodnoty na obalu výrobce.
V případě rozdílu nás prosíme, neprodleně informujte. Děkujeme za důvěru a spolupráci.