BEZLEPKOVÉ - PKU nízkobielkovinová celozrnná múka, 1000g ct6
BEZLEPKOVÉ - PKU nízkobielkovinová celozrnná múka, 1000g ct6
Více informací
Informácie
Informácie
BEZLEPKOVÉ - PKU nízkobielkovinová celozrnná múka, 1000g Výrobok na vlastnú prípravu. Vynikajúci koncentrát na pečenie chleba, rožkov, buchiet a sladkého pečiva. Zloženie: Bezlepkový pšeničný škrob, glukóza, kukuričný škrob, zahusťovadlo: guarová guma, E464; vláknina, regulátor kyslosti: E 575, kypriaca látka: uhličitany sodné. Výživová hodnota na 100 g výrobku:
Ďalšie informácie: Čistá hmotnosť: 1000 g Trvanlivosť: 16 mesiacov Skladujte na chladnom a suchom mieste. Spôsob prípravy. Zloženie: 500 g Extra univerzálnej zmesi s nízkym obsahom bielkovín 0,5 čajovej lyžičky soli (5 g), 0,5 čajovej lyžičky cukru (8 g), 7 g droždia v prášku, 450 ml teplej vody, 3 polievkové lyžice oleja (20 g). Príprava: Obsah vrecka vysypte do nádoby, pridajte soľ a premiešajte. Potom pridáme cukor, droždie, zalejeme vodou (teplota približne 26 °C) a olejom. Všetky prísady dôkladne premiešajte, kým nevznikne homogénna zmes. Cesto vložíme do formy, prikryjeme utierkou a necháme asi 30 minút pri izbovej teplote (asi 20 °C). Keď cesto zdvojnásobí svoj objem, potrite vrch chleba olejom a vložte formu do predhriatej rúry. Pečieme pri teplote 180 °C približne 40 - 45 minút. Počas pečenia neotvárajte rúru. Keď je chlieb hotový, vyberte ho z formy a nechajte vychladnúť. Odporúčaná veľkosť formy na pečenie 27 cm x 12 cm. Odporúča sa piecť v rúre bez cirkulácie vzduchu. |
Recepty
Recepty
Diéty a alergény
Diéty a alergény
Bezlepkové | |
Bez mlieka | |
Bez laktózy | |
Bez kvasiniek | |
Bez vajec | |
Nízky obsah bielkovín | |
Bez orechov | |
Bez sóje | |
Bez cukru | |
Vegánske | |
Žiadne palmy. tuk | |
Bez čokolády |
Uvedené informace se v závislosti na změnách ve výrobě mohou měnit a to včetně vyobrazení produktu.
Po obdržení výrobku doporučujeme zkontrolovat aktuální složení a hodnoty na obalu výrobce.
V případě rozdílu nás prosíme, neprodleně informujte. Děkujeme za důvěru a spolupráci.