Loading...
Múky a zmesi

GLUTEN FREE - MIX BREAD - na chlieb a pizzu, bez lepku 1000g (ct6)

GLUTEN FREE - MIX BREAD - na chlieb a pizzu, bez lepku 1000g (ct6)

GLUTEN FREE - MIX BREAD - na chlieb a pizzu, bez lepku 1000g (ct6)

Vhodné pre bezlepkovú a bezlaktózovú diétu.
Více informací
Bezlepkové Bezlepkové
Bez pšeničného škrobu Bez pšeničného škrobu
Bez mlieka Bez mlieka
Bez laktózy Bez laktózy
Bez kvasiniek Bez kvasiniek
Bez vajec Bez vajec
Bez orechov Bez orechov
Bez sóje Bez sóje
Bez cukru Bez cukru
Vegánske Vegánske
Žiadne palmy. tuk Žiadne palmy. tuk
Bez čokolády Bez čokolády
Na sklade
Počet kusov v kartóne: 6
5,12 € {{ formattedPriceVat }} 5,12 €/kg

Recept pre vašu inšpiráciu

Nakupujte viac 60 € a dostanete zľavnený produkt z kategórie Bonusy

  • 60 €
    Zľavnený produkt z kategórie Bonusy
  • 80 €
    Doprava zadarmo
  • 85 €
    Zľavnený produkt z kategórie Bonusy
  • 120 €
    Zľavnený produkt z kategórie Bonusy
GLUTEN FREE - MIX BREAD - na chlieb a pizzu, bez lepku 1000g (ct6) {{ formattedPriceVat }}

Informácie

Informácie

GLUTEN FREE - MIX BREAD - na chlieb a pizzu, bez lepku 1000g

Zloženie:

kukuričný škrob, bezlepková celozrnná ovsená múka 6%, ryžová múka, zahusťovadlá: xantánová guma, hydroxypropylmetylcelulóza; vláknina psyllium

Vhodné pre osoby s neznášanlivosťou lepku.

Výživová hodnota na 100 g výrobku:

Energetická hodnota 1488 kJ / 351 kcal
tuky 0,9 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,3 g
sacharidy 82 g
z toho cukry <1,0 g
vláknina 3,5 g
Bielkoviny 1,9 g
soľ 0,058 g

Ďalšie informácie:

Čistá hmotnosť: 1 kg

Trvanlivosť: 10 mesiacov

Skladujte na chladnom a suchom mieste.

Bezlepková zmes na pečenie chleba a pizze je vynikajúci výrobok, ktorý sa skladá z celozrnnej ovsenej múky, kukuričného škrobu a ryžovej múky.Vďaka vhodne zvoleným pomerom si zmes na chlieb zachováva vlastnosti pšeničnej múky vrátane jej plasticity. Táto jedinečná receptúra bez konzervačných látok a kypriacich prostriedkov vám umožní naplno si vychutnať chuť chrumkavého chleba a zároveň dbať o svoje zdravie.Naša bezlepková zmes na chlieb je vhodná aj na prípravu pizze, ktorá sa skvele hodí na príležitostné oslavy a návštevy priateľov alebo rodiny. Jedno balenie stačí na upečenie dvoch bochníkov chleba alebo štyroch veľkých pizz.Jeho použitie je tiež veľmi jednoduché. Na prípravu cesta na pečenie stačí pridať štipku soli, trochu olivového oleja, droždie, lyžičku cukru a vlažnú vodu. Je potrebné dodržať nasledujúce pomery:

  • Na 100 gramov zmesi sa použije 100 ml vody.

  • približne 15 gramov čerstvého droždia na 500 gramov zmesi

  • Na 500 gramov zmesi pripadá približne 7 gramov sušeného droždia

Uvedené miery pre zmes na bezlepkový chlieb sú približné.

Bezlepková zmes na chlieb a pizzu má vyvážené zloženie, ktoré uľahčuje prípravu a skracuje čas strávený v kuchyni. Pečenie domáceho chleba je teraz ešte jednoduchšie a naša hotová zmes na chlieb je zodpovedná za jemnú chuť a správnu štruktúru.

RECEPTY:

Chlieb

  • 500 g zmes na chlieb BEZLEPKU

  • 1 a 1/3 čajovej lyžičky soli (10 g)

  • 1 polievková lyžica cukru (15 g)

  • 500 ml vlažnej vody

  • 15 g čerstvého droždia alebo 7 g sušeného droždia

  • 3 PL oleja + na potretie


Zmes, soľ, cukor vysypte do misy a premiešajte. Rukou alebo mixérom vypracujte hladké cesto, postupne prilievajte vodu s rozpusteným čerstvým droždím a nakoniec pridajte olej.Ak používate sušené droždie, pridajte ho priamo do zmesi. Cesto vložte do vymastenej formy (28 x 9 cm), povrch zarovnajte, prikryte utierkou a nechajte na teplom mieste asi 45 minút, aby zdvojnásobilo svoj objem.Rúru predhrejte na 200 °C, na dno dajte hrniec s vodou. Cesto zľahka potrite olejom, vložte do rúry a pečte asi 50 minút (bez horúceho vzduchu). Po upečení vyberte chlieb z formy, nechajte vychladnúť a prikryte.
Chlieb z pekárne - pečte na programe asi 3,5 hodiny

Pizza

  • 250 g zmesi na chlieb bez pečiva

  • ¾ čajovej lyžičky soli (5 g)

  • ½ lyžičky cukru (7 g)

  • 200 ml vlažnej vody

  • 10 g čerstvého droždia alebo 5 g sušeného droždia

  • 2 polievkové lyžice oleja


Zmes, soľ, cukor vysypte do misy a premiešajte. Rukou alebo mixérom vypracujte hladké cesto, postupne pridávajte vodu s rozpusteným čerstvým droždím a nakoniec pridajte olej. Ak používate sušené droždie, pridajte ho priamo do zmesi.Cesto prikryte utierkou a nechajte na teplom mieste asi 30 minút, aby zdvojnásobilo svoj objem. Cesto rozvaľkajte alebo ho vyformujte do tenkej placky pomastenými rukami, naaranžujte naň obľúbené prísady a pečte pri 200 °C (bez horúceho vzduchu) asi 30 minút.

Recepty

Orechový chlieb

Orechový chlieb

Raňajky, Občerstvenie, Večera

Diéty a alergény

Bezlepkové Bezlepkové
Bez pšeničného škrobu Bez pšeničného škrobu
Bez mlieka Bez mlieka
Bez laktózy Bez laktózy
Bez kvasiniek Bez kvasiniek
Bez vajec Bez vajec
Bez orechov Bez orechov
Bez sóje Bez sóje
Bez cukru Bez cukru
Vegánske Vegánske
Žiadne palmy. tuk Žiadne palmy. tuk
Bez čokolády Bez čokolády

Uvedené informace se v závislosti na změnách ve výrobě mohou měnit a to včetně vyobrazení produktu.
Po obdržení výrobku doporučujeme zkontrolovat aktuální složení a hodnoty na obalu výrobce.
V případě rozdílu nás prosíme, neprodleně informujte. Děkujeme za důvěru a spolupráci.

Certifikáty a podobné dokumenty na stiahnutie
Nakupujte veľmi rýchlo podľa kategórií, výrobcov alebo diét
Tovar vám doručíme až k vašim dverám alebo na zberné miesto
Každý týždeň nové recepty na spestrenie vášho jedálnička

Najpredávanejšie produkty v kategórii
Úplná ponuka

Sledujte nás
Zavolajte na
+420 773 655 773
Kontakt
rady a príkazy
Odosielanie noviniek na e-mail

Zaregistrovaním súhlasíte s tým, že spracovanie osobných údajov